“Başkanımızın Gayretleriyle Yeşilyurt’ta ki Başarı İvmesi Yükselecektir”

“Başkanımızın Gayretleriyle Yeşilyurt’ta ki Başarı İvmesi Yükselecektir”
Yayınlanma tarihi, 03 07 2018

 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZNUR ÇALIK’TAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Yeşilyurt’un çehresini değiştiren, geleceğe daha umutla bakmasını sağlayacak yatırımların ve hizmetlerin devam etmesi için büyük bir gayret gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar diledi, hem de 24 Haziran 2018 seçimleri sırasında verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt’u hem fiziki yönden hem de kültürel, sosyal, sanatsal, eğitim ve sportif yönden büyütmeye devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’ya teşekkürlerini sundu.

“HEP BİRLİKTE EL ELE VEREREK ÜLKEMİZ, KENTİMİZ VE İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeşilyurt’un son yıllardaki devasa yatırımlarla geleceğe artık daha güvenle ve huzurla baktığına işaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal zenginlikleri, kültürel varlıkları, örf, adet ve gelenekleriyle köklü bir geçmişe sahip Yeşilyurt’un bu zenginliklerini geleceğe taşımak adına devasa yatırımları hayata geçirdik. Yeşilyurt’un bu değişiminde desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimize, Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve AK Parti İl Başkanımıza hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte el ele vererek Malatya ve Yeşilyurt’un yaşam standartını daha iyi bir noktaya taşımak ve modern kent kimliğine uygun hizmetleri hayata geçirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 “YEŞİLYURT’TA ADIM ATMADIĞIMIZ YER, ÇALMADIĞIMIZ KAPI, SIKMADIĞIMIZ EL KALMADI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık ile AK Parti İl Başkanımız İhsan Koca’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları sırasında Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve parti teşkilatımızın değerli üyeleriyle sürekli beraberdik. Yeşilyurt’ta adım atmadığımız yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadı. Bu yoğun gayretler sonucunda amacımıza ulaştık. Cumhurbaşkanımızı Başkan yapmak adına elimizden gelen katkıyı sunmaya çalıştık ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine adım attık. Yeşilyurt’un gelişim ve değişimi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  Yeşilyurt’ta yapılması gerekenler için en önde koşmaya, hizmet aşkımızı artırarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz “ dedi.

“MEHMET ÇINAR 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, “Mehmet Çınar Başkanıma öncelikle yeni görevinden dolayı hayırlı olsun diyor, seçim döneminde bizi yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibi bundan sonrada Yeşilyurt için sergiledikleri üstün hizmetlere devam edeceklerdir.  Türk siyasi tarihinin dönüm noktalarından olan 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Türkiye genelinde derece yapan bir il olduk. Seçim çalışmalarımız sırasında bizimle birlikte olan, yoğun emek sarf eden Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim sonuçları ülkemize, milletimize, devletimize ve Cumhurbaşkanımıza umut bağlayan tüm mazlum milletlere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizi güzel günlerin beklediğini ümit ediyorum. Bundan sonrası içinde başkanıma ve ekibine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARIYLA YEŞİLYURT’TA Kİ BAŞARI İVMESİ YÜKSELECEKTİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın alanında uzman, değerli bir isim olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  “24 Haziran seçimlerindeki saha çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Mehmet Çınar Başkanımız geçen sürede Yeşilyurtluların gönlünde taht kurmuş, yaptığı işlerde sürekli başarı sağlamış değerli bir isimdir ve burada ki yoğun çalışmaların mimarlarından biri olmuştur. Bilgi, deneyim ve tecrübesini bundan sonra da çalışmalara yansıtarak Yeşilyurt’un daha fazla ivme kazanması sağlayacaktır.” dedi.

“MİLLETİMİZE LAYIK OLMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Çalık, “24 Haziran çok zor bir süreçti. Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıllık sisteminin noktalandığı tarihtir. Türkiye’nin kırılma nokrasının en önemli virajı 24 Hazirandı. Cumhurbaşkanımızı, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin’ ilk başkanı olarak seçtik. Malatya yüzde 70 oranındaki katkısıyla büyük desteğini bir kez daha sağlamış oldu. 12 seçimin tamamında ilk 10’a giren Malatya bu seçimde de, ‘Durmak Yok Yola Devam’  dedi. Almış olduğumuz sorumluluğun farkındayız. Milletvekili olmak çok büyük bir onurdur. Milletvekili olarak Hem Yeşilyurt’un hem de Malatya’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Biz her seçim sonrası Cumhurbaşkanımızın önderliğinde değerlendirme toplantıları yaparız. Aldığımız oy kadar almadığımız oyların nedenlerini araştırırız. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız 81 milyonun, 81 ilin, 780 bin kilometre karenin Cumhurbaşkanı, ümmetin umudu olmuştur. Tüm dünya, özellikle mazlum coğrafyalar gözünü 24 Haziran seçimlerine çevirmişti. Cumhurbaşkanımız en yakın rakibine yüzde yirmilik fark atarak Başkan seçildi. Bizlerde milletimize layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu çalışmalar sırasında bugüne kadar yanımızda olan ve bundan sonra da yanımızda olacak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a hem teşekkür ediyor hem de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÇINAR’DAN HALI DOKUMASI HEDİYESİ

Yeşilyurt'un çehresini değiştiren, ilçenin doğası ve kültürel yapısına uygun olarak tasarımı yapılan tüm projelerin süreciyle ilgili bilgiler aktaran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaretin sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’a Yeşilkonak kursiyerleri tarafından yapılan halı dokuması hediye etti.