Beylerderesi Şehir Parkı, Bölge Ekonomisi Ve Turizmini Canlandıracak

Beylerderesi Şehir Parkı, Bölge Ekonomisi Ve Turizmini Canlandıracak
Yayınlanma tarihi, 26 Mayıs 2018

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın desteği ve Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Beylerderesi Baraj Göletinin uygulandığı bölgede 1.350 dönüm alan üzerinde hizmete girecek ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesi bölgenin, kentin ve ilçenin modern yaşam kültürüne artı değerler kazandıracağına dikkat çekerken, projenin ekonomi ve turizm hayatının hareketlenmesinde önemli bir rol oynayacağını hatırlattı.

“ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Birçok projeyi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çalışma arkadaşlarımız omuz omuza vererek Yeşilyurt’un tüm bölgelerindeki değişim ve dönüşüm hizmetlerine ara vermeden devam ediyoruz. Bizim temel felsefemiz;  sürekli çalışmak ve üretmektir. Bize devredilen hizmet bayrağını hemşerilerimizin dua ve destekleriyle inşallah daha yukarılara taşıyacağız. İlçemizin geçmişten gelen kadim medeniyet olgusunu gelecek nesillere taşımak, sosyal dokusu ve yeşil alanlarını daha değerli hale getirmek adına inşaatına başladığımız yatırımların her aşamasını yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

“PROJEMİZ EKONOMİ, TİCARET VE TURİZME BÜYÜK KATKILAR SUNACAKTIR”

“Beylerderesi Şehir Parkı” projesinin bölge turizmine ve ekonomik hayata canlılık kazandıracağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesinde çok hızlı bir şekilde gerçekleşen değişimin ardından temeli atılan yatırımların ve devam eden projelerin aksamadan devam etmesi için çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Mimari projesi, sosyal donatıları ve mekânlarıyla gelecek nesillere bırakılacak çok kıymetli yatırımlarımız arasında yer alan “Beylerderesi Şehir Parkı” projesinin uygulandığı alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. “Beylerderesi Şehir Parkı” projemiz bölge turizmine ve ekonomik hayata canlılık kazandıracaktır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden sosyal alanlarıyla bölgede başka bir örneği bulunmayan bu değerli yatırım bölgemizin gelişiminde önemli rol oynayacaktır.” dedi.

“PROJELERİMİZDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesi gibi detaylı ve kapsamlı bir projenin Malatya’ya kazandırılması için 7/24 çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Beylerderesi Şehir Parkı” projesi Malatya’mızın ve Yeşilyurt’umuzun sosyal yaşam kültürüne farklı bir boyut kazandıracak.  Mimari yapısı ve içinde bulunduracağı sosyal alanlarla hemşerilerimize farklı bir konsepte hizmetine sunacağız. Beylerderesi Şehir Parkı hizmete açıldıktan sonra yerli ve yabancı turistlerin ilgisini kısa sürede çekecektir. Bu etkileşimin, kentimizin sosyal ve ekonomik hayatına direk yansımaları olacak. Bir yandan insanlarımıza keyifli vakit geçirebilecekleri kaliteli bir hizmet alanı sunarken diğer taraftan kentimizin tanıtımına destek sunarak ekonomi, ticaret ve turizmin hareketlenmesine imkân sunmuş olacağız. Bölgemize önemli kazanımlar sağlayacak Beylerderesi Şehir Parkı projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.