“Hep Birlikte El Ele Vererek Malatya’yı Büyüteceğiz”

Yayınlanma tarihi, 22 Nisan 2019

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN’DAN YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, Yeşilyurt Belediyespor’un Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup Şampiyonluğundan dolayı Başkan Çınar’ı tebrik ederken, 3.Lige Yükselme Play-Off maçları için başarılar diledi.

“BİRLİKTE HAREKET EDEREK HER ALANDA MAKSİMUM BAŞARIYI HEDEFLİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve beraberindeki heyete iadeyi ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hep birlikte emek sarf ettik, çaba gösterdik.Yeşilyurt’ta gitmediğimiz mahalle, kapısını çalmadığımız tek bir hemşerimiz bırakmadık.Seçim çalışmalarımız sırasında Malatya’nın tamamını gezen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ile birlikte Yeşilyurt’ta ki seçim toplantılarında birlikte olup, vatandaşlarımızla bir araya geliyorduk.Seçimlerde Türkiye genelinde iyi bir netice aldığımızı düşünüyorum.Kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle Malatya’yı ve Yeşilyurt’u yönetme yetkisi almak bizler adına gurur vesilesidir, herkese şükranlarımı sunuyorum.Bundan sonra memleketimizi, kentimizi ve ilçemizi daha fazla geliştirmek için vaat ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek, yaşam standartını yükseltmek adına çok çalışacağız.Bizler ‘İşimiz Hizmet Gücümüz Millet’ anlayışından aldığımız güçle daha fazla hizmet üretme sevdası içerisindeyiz.Bölgemizi kalkındırmak ve büyütmek adına her alanda maksimum seviyede başarıyı hedefliyoruz.Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde bizlerde Malatya’nın en büyük ilçe belediyesi olma özelliğimizden dolayı istişare içerisinde, ele ele gönül gönüle olarak, özveri ve fedakarlıkla işlerimizi yürüterek gelişim ve büyüme sürecinin devamı için yapılması gereken ne varsa onu yapmaya gayret edeceğiz.Hep birlikte el ele vererek, birlikte çalışıp birlikte üreterek milletimizin yaşam standartını daha iyi bir seviyeye ulaştırmak istiyoruz.Birlikte hareket ederek faydalı ve verimli hizmetlerimizi halkımıza ulaştırma derinde olacağız.Bunu başaracak ekip ruhuna sahibiz” dedi.

“MALATYA’YI EL BİRLİĞİ İLE MAZİSİNE LAYIK İSTİKBALE TAŞIYACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar dileyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Değerli Başkanımızla seçim sürecinde gerek mahalle toplantıları gerekse de parti çalışmalarında birlikte hareket ettik. Seçim sonuçları doğrultusunda Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilmesi ve ardından mazbatasını aldıktan sonra bizzat gelip burada devir teslim noktasında kendisine eşlik ettik.Bugünde iadeyi ziyaret anlamında Yeşilyurt’ta bulunmaktayız, kendilerine öncelikle yeni görevinde başarılar diliyorum.Milletimizden aldığımız bu sorumluluğu yerine getirme noktasında ve çalışma noktasında elimizden gelen gayreti, çabayı göstermemiz lazım, netice itibariyle Malatya bizlere %70’in üzerinde oy vermiş, Malatya’ya karşı sorumluluğumuz ve hükümlülüğümüz ağır ve büyüktür.Malatya’nın insani Eviye Çelebi’nin dediği gibi darülrifattır, seçkin insanların yaşadığı diyardır.Bu seçkin insanların yaşadığı diyarlara güzel hizmetlerde bizlerin görevidir.Bizlerde takım halinde, gerek Büyükşehir gerek diğer ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Malatya ve ilçelerimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında el birliği ile bir takım oyunu içerisinde ileriye taşıma gayreti ve çabası içerisinde olacağız.Malatya’mız inşallah hem 21 nci yüzyıl Belediye hizmetleriyle tanışması noktasında hem de hafızasını ve kimliğini koruyan kimlikli bir şehir olması noktasında belediyeciliğin bütün unsurlarını üzerinde taşıması anlamında el birliği ile gayret edeceğiz” dedi.

“YEŞİLYURT BELEDİYESPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU TEBRİK EDİYORUM”

Yeşilyurt Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig 2.Grup Şampiyonluğunu tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yeşilyurt Belediyespor’umuz hakikaten güzel bir başarının altına imza attı. Belediye Başkanımızın şahsında Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüzü tebrik ediyorum, inşallah play-off’larda da güzel bir skorla ayrılarak 3.Lige yükselme başarısına ulaşırız. Profesyonel liglerde ikinci bir takımımızın olması Malatya’mız için önemlidir, bir katma değer sağlayacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Yeşilyurt Belediyespor atkısı ve tablo hediye etti.