Kadiruşağı Mahallesi'nde Kanal Temizlik Çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve kanal temizleme çalışmaları başlatıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve değerlendiren Başkan Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve yıllardır katı atıklarla dolan kanalın açılması çalışmalarına başladıklarını söyledi. Polat, "Seçim öncesi vatandaşlarımız sorunlarını bize ilettiler. Biz de göreve geldiğimizde buradaki katı atıkları temizleyeceğimizi ifade ettik. Bugün burada çalışmaya başladık. Toplama çalışmaları sonunda mahallemizin belirli noktalarına çöp konteynerleri yerleştireceğiz" diye konuştu.

Başkan Polat ayrıca Yeşilyurt Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşların çağdaş, modern ve temiz ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Çalışmalar sırasında Kadiruşağı sakinleri memnuniyetlerini ifade ettiler. Yeşilyurt Belediyesi'ne ait iş makineleri mahalleden geçen su kanalındaki katı atık ve toprak kütlesini temizlemeye devam ediyor.

Yayınlanma Tarihi: 7 Mayıs 2014, Çarşamba