14.06 2017

Polat, “Jandarma Teşkilatımızın Gösterdiği Büyük Fedakârlık Her Türlü Takdirin Üstündedir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "178 nci Kuruluş Yıldönümünü büyük bir gurur kutlayan Jandarma Teşkilatımız Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir” dedi.

Jandarma Teşkilatının 178 nci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yazılı mesajında,“ Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, 'Önce insan' diyerek ve 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Kentimizde ve ilçemizde de Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar vatandaşlarımızın büyük takdirini kazanmaktadır. Jandarma teşkilatımıza ilimizde yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Milletimizin gönlünde önemli bir yere sahip olan birlik bütünlüğün ve vatan topraklarının korunmasında ülkemizin her köşesinde fedakârca ve cansiperane görev yapan Jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederken, görevlerini başarıyla sürdüren kahramanlarımıza da Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.