“Tüm Çocuklarımızı Şenliğimize Bekliyoruz”

Yayınlanma tarihi, 07 Kasım 2019

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN 2.GELENEKSEL BİSİKLET ŞENLİĞİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Minik Pedallarla Büyük Umutlara’ sloganı altında 9 Kasım Cumartesi günü saat 11:00’de Yeşilyurt Kent Konseyi önünde düzenlenecek 2.Geleneksel Bisiklet Şenliğine çocukları davet etti.

Çocukları daha fazla sportif aktivitelerle buluşturmak adına organizasyonlarına devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz 2.Geleneksel Bisiklet Şenliğimizi 9 Kasım Cumartesi günü saat 11:00’de Yeşilyurt Kent Konseyi önünde gerçekleştireceğiz. 3 il 5 yaş aralığındaki çocuklarımızın katılabileceği şenliğimizde bisiklet eğitimi, bisiklet üzerine kaşıkla yumurta taşıma yarışı, Anaokulu öğrencilerine denge bisiklet yarışı ile bisiklet sürme etkinlikleri düzenleyeceğiz. ‘Minik Pedallarla Büyük Umutlara’ sloganı altında tertip edeceğimiz ve her anı canlı, hareketli ve keyif dolu geçecek olan şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” diye konuştu.