“Vatandaşlarımızın Doğal Ürünlere Ulaşımını Kolaylaştıracağız”

“Vatandaşlarımızın Doğal Ürünlere Ulaşımını Kolaylaştıracağız”
Yayınlanma tarihi, 22 Ocak 2020

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN YEŞİL GIDA (ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE) PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup,  ‘Üreticiden Tüketiciye’ temalı  ‘Yeşil Gıda Market’ projesi ilk olarak Bostanbaşı mahallesinde hizmete girecek. Başkan Çınar, projenin kırsal bölgelerde yetişen doğal ve organik ürünlere ulaşımı kolaylaştıracağını söyledi.  

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİL GIDA MARKETİ İNCELEDİ  

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş ve Şahin Özer’in yanı sıra Yeşil Yurt İnşaat ve İŞGEM Şirketi Genel Müdürü Muzaffer Çelik ile birlikte Bostanbaşı mahallesinde yapımı tamamlanan Yeşil Gıda Markette incelemelerde bulundu.

“BOSTANBAŞI’NDA Kİ YEŞİL GIDA MARKETİMİZİ TAMAMLADIK”

Yeşilyurt’un kırsal bölgelerinde yetişen yöresel lezzetleri farklı ve dikkat çekici yatırımlarla daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalıştıklarını hatırlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı mahallesinde ki Yeşil Gıda Marketin en yakın zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

“PROJEMİZ; DOĞAL VE ORGANİK ÜRÜNLERE OLAN İLGİYİ ARTIRACAK”

Seçimlerde vatandaşlara verdikleri sözleri teker teker yerine getirdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerimizden olup, doğal ve organik ürünlerimize ulaşımı kolaylaştırmak adına yapmayı taahhüt ettiğimiz Yeşil Gıda (Üreticiden Tüketiciye) projemizi halkımızla buluşturacağız. Seçimlerde, Yeşilyurt’umuzu 2023 vizyonuna ulaşmasını sağlayacak 45 adet proje açıklamıştık. Bu projemizle birlikte 29’uncu projemizi de gerçeğe dönüştürmenin sevincini yaşıyoruz. Halkımıza neyi vaat ettiysek hepsini teker teker hizmete sunmak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediyemizin iştiraklerinden İŞGEM şirketimizin bünyesinde her geçen gün gelişen ve nüfus yoğunluğu artan Bostanbaşı mahallemizde hizmete sunacağımız Yeşil Gıda marketimizde incelemelerde bulunduk. Kırsal bölgelerimizde ki verimli topraklarda yetişen, çiftçilerimizin büyük bir titizlikle hazırladıkları doğal ve organik ürünlerimizi geniş kitlelere ulaştırmak, değerinde satın alıp uygun fiyata halkımıza sunmak adına başlattığımız bu projemiz, Yeşilyurt’umuzun tarımsal kalkınmada rol model olmasına katkı sağlayacaktır. İlçemizin kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlarımızın kendi üretimleri olan süt ve süt ürünleri, sebze, meyve, pekmez ve salça gibi doğal ve organik gıda ürünlerini değerinde ki fiyata satın alıp, gerek hizmete sunduğumuz Doğal Ürünler Pazarımız gerekse de belirli noktalarda açacağımız satış mağazalarında uygun fiyata halkımıza ulaştıracağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güzel bir hayat yaşamaları için sofralarında taze ve doğal ürünler bulundurmalarına katkı sağlamış olacağız. İlk olarak Bostanbaşı mahallemizde halkımızla buluşturacağız Yeşil Gıda Marketimizde doğal ve organik ürünlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu diğer gıda ve temizlik ürünlerini nezih, kaliteli ve güzel bir mekânda satışını yapacağız. Projemizi farklı mahallelerde açacağımız satış noktaları aracılığıyla yaygınlaştıracağız. “dedi.

“BÖLGEMİZİN GELİŞİMİNE IŞIK TUTACAK YATIRIMLARA AĞIRLIK VERİYORUZ”

Yeşilyurt’un gelişimine katkı sunacak yatırımlara ağırlık verdiklerini hatırlatan Başkan Çınar, “Bölgemizi her alanda geliştirmek için ekibimizle birlikte sürekli sahadayız, halkımızla iç içeyiz, vatandaşlarımızın hangi hizmete ihtiyacı varsa onu yerine getirmek adına çalışıyoruz, yeni projeler üretiyoruz. Yeşilyurt’umuzun ulusal ve uluslar arası düzeyde tanıtılması ve bilinirlilik seviyesini artırmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bize inanan ve güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak, onlara layık olabilmek adına her alanda çalışarak Yeşilyurt’umuzun marka değerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Bölgemiz en güzel ve en iyi hizmetleri hak ediyor. Herşey Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt için her şey Malatya’mızın kalkınması ve büyümesi için.” diye konuştu.