Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Çalışmalarını Tamamladı
Yayınlanma tarihi, 06 07 2018

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşerek onayladı.

Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak 03 Temmuz 2018 tarihli 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Yoklamanın ardından gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı.

Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bulunduğu İnönü Mahallesi 5498 ada 14 parselde mevcut imar planında ‘Park Alanı’ olarak geçen alanın ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak dönüştürülmesine ilişkin İmar Komisyon Raporu görüşülerek onaylandı. 

Meclis ayrıca Karakavak Mahallesindeki 5478 parseldeki mevcut imar planında ‘Park Alanı’ olarak geçen alanın bir kısmının ‘ Cami Alanı’ olarak değiştirilmesi yönündeki İmar Komisyon Raporunu onayladı.

10 MADDE ERTELENDİ, 6 MADDE KABUL EDİLDİ

Gündemindeki altı maddenin görüşülerek onaylandığı, 10 maddenin ise Ağustos Ayı Toplantısında görüşülmek üzere ertelenmesine karar verildiği toplantı sonunda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alınan tüm kararların Malatya ve Yeşilyurt İlçesine hâyırlı olması temennisinde bulundu.

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YEDİ AĞUSTOS’TA

Temmuz Ayı çalışmalarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ağustos Ayı toplantısı 07 Ağustos 2018 Salı günü saat 14.00’de MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.