Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları

Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulama Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları

Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden kişiler tarafından yapılan işlemlerin ve bu işlemlerde kullanılan bilgilerin güvenliğini sağlamak açısından temel olarak görülen kurallar aşağıda belirtilmiştir. Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması sistem ve görsel altyapısının güvenilir bir şekilde kişilere sunulmasıyla ilgili ihtiyaç duyulan önlemleri yerine getirmiştir.

Kişisel Verilerin Güvenliği

Kullanıcıların Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulamasında sunulan hizmetlere erişimi ve kişisel bilgileri güncelleme amaçlarıyla Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulamasıyla paylaştığı bilgileri, yalnızca Yeşilyurt Belediyesi tarafından görevlendirilmiş ve sisteme erişim ve görüntüleme hakkı olan sistem yöneticileri tarafından yalnızca Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması sisteminin güvenliğini ve tutarlılığını sağlamaya yönelik kullanılabilir.

Kişilerin, Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması ile paylaşmış olduğu bilgiler, kişilerin onayı dışında ya da yargı kararı ve/veya yasal bir yükümlülük altında bulunmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşa hiçbir nedenden ötürü paylaşılmayacak ya da verilmeyecektir. Yasal düzenlemelerle bu bilgilerin açıklanmasını gerektiren bir durum tekâmül etmediği sürece hiçbir istisna ile bu bilgiler açıklanmayacaktır.

Telif Hakları

Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulamasının hazırlanmasında kullanılan tasarım ve yöntem bilgisi konusundaki telif hakları Yeşilyurt Belediyesine aittir. Üçüncü şahıs ve/veya firmalara ait materyaller dışında kalan bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları Yeşilyurt Belediyesine aittir.

Sorumluluk Sınırları

Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması diğer kurumlarla birlikte çalışabilirliği, bu kurumların internet sitelerine bağlantı vererek ve/veya bu kurumların internet servislerini arayüzler üzerinden sunarak sağlamaktadır. Gizlilik Politikasında yer alan taahhütler yalnızca Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması alanının kullanımında geçerlidir ve bağlantı olarak yönlendirme yapılan kamu internet siteleri ve sitelerin kendilerine ait hizmetlerini kapsamamaktadır.

Bağlantı ile Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması’ndan ulaşılan internet sitelerinin kullanımı ile ilgili gizlilik ve kullanım şartları o siteler tarafından belirlenmektedir. Bu sitelerden alınıp kullanılacak bilgilerden, o site tarafından takip edilen etik ilkelere, gizlilik prensiplerine uymamaktan kaynaklanacak herhangi bir sistemsel ve görsel kalite kaybı ve bunun doğurabileceği maddi ve/veya manevi zararlardan hiçbir biçimde Yeşilyurt Belediyesi sorumlu tutulamaz.

e-Posta ve SMS Bildirimleri

Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması'ndan gönderilen tüm e-posta iletileri bilgiislem@yesilyurt.bel.tr, mobil@yesilyurt.bel.tr, adresinden, SMS iletileri ise YESILYURTBL numarasından gönderilmektedir. Ek olarak mobil uygulamalarımız vasıtası ile anlık bildirim yapılabilmektedir. Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması ticari içerikli e-posta veya SMS göndermemektedir, kullanıcıların iletişim bilgilerini üçüncü parti kişi veya kurumlar ile paylaşmamaktadır. Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulamasından gönderilen iletiler aşağıdaki içerikleri kapsar.

·         Yeni Hizmet Açılışları

·         Kurumlardan Gelen Bilgilendirme Mesajları (Resmi kurumlar hakkınızda bir gelişme olduğunda, size Yeşilyurt Belediyesi Mobil Uygulaması aracılığı ile bilgilendirme mesajı gönderebilir)

·         Mobil Uygulama Belgeleri

·         Yeşilyurt Belediyesi Web sitesinde yayınlanan içerikler

·         Eğer isterseniz, bu tip iletilerin size ulaştırılmasını engelleyebilirsiniz. Bunun için, sisteme giriş yaptıktan sonra profil sayfasını kullanabilirsiniz.

İletişim adresimiz: Yeşilyurt Belediyesi – Bilgi İşlem Müdürlüğü Yeşilyurt/Malatya