“Alınan Tüm Kararlar Malatya ve Yeşilyurt’a Hâyırlı Olsun”

“Alınan Tüm Kararlar Malatya ve Yeşilyurt’a Hâyırlı Olsun”
Yayınlanma tarihi, 07 Aralık 2022

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ 2022 YILININ SON TOPLANTISINI YAPTI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında toplanan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Aralık Ayı Toplantısında gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladıktan sonra 2022 yılı çalışmalarını tamamladı. Başkan Çınar, alınan tüm kararların Malatya ve Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni etti.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 2022 Yılının son toplantısında açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak 07 Kasım 2022 Tarihli Kasım Ayı 2.Birleşim Toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Mazeretli olan Meclis Üyelerinin dilekçelerinin okunduktan sonra başlayan toplantıda, Yeşilyurt Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kamu Standartları İç Kontrol Uyum Eylem Planı’ hakkında Meclis Üyelerine bilgi verilirken, Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün ‘Birimler Arası Ödenek Aktarılması’ teklifi ise görüşüldükten sonra onaylandı.

Gündemdeki dokuz maddenin ertelenmesine, yedi maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verdikten sonra toplantıyı tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

2022 yılında yapılan toplantılarda alınan kararların Malatya ve Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2022 yılındaki tüm toplantılara katılımları ve alınan kararlara katkılarından dolayı Meclis Üyelerine teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediye Meclisinin 2022 yılında da yoğun bir tempoyla çalıştığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “2022 yılında Belediye Meclisimiz 12 toplantı ve 19 birleşim gerçekleştirerek ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için 422 adet karar almıştır. Yeşilyurt’umuza daha iyi hizmetlerde bulunabilmek için siz değerli meclis üyelerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda aynı şevk ve inançla çalışacağımıza inancımız tamdır. Bu nedenle 2022 yılında alınan kararlara katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar konuşmasının sonunda 2022 yılında gerçekleşen bütün Meclis Toplantılarına katılan Meclis Üyelerinden Mehmet Akif Karaca, Ali Palancı, Hasan Basri Yüksel ve Halidun Gündüz’ü tebrik ederek, hediyeler takdim etti.

Toplantının ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.