“Balon Kort Kaplama Tenis Alanımız Hâyırlı Olsun”

“Balon Kort Kaplama Tenis Alanımız Hâyırlı Olsun”
Yayınlanma tarihi, 16 Ocak 2023

YEŞİLYURT BELEDİYESİ MALATYA’DA İLK KEZ BALON KORT KAPLAMA TENİS ALANI KURDU

Gençlerin kış ayında da spordan uzak kalmaması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Çilesiz Mahallesinde hizmete sunduğu Spor Sahaları içerisinde yer alan Tenis Kortunun üzerini Balon Kort Kaplama yöntemiyle kapatarak gençlerin sıcak, rahat ve modern bir ortamda tenis oynamasına fırsat sundu.

‘Gençliğin ve Gençlerin Belediyesi’ sloganıyla Yeşilyurt’un dört bir tarafını Yeni Nesil Spor Sahaları,  Millet Kıraathaneleri, Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezleriyle donatarak gençlerin yılın her mevsiminde sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılmasına olanak tanıyan Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’da ilk kez Balon Kort Kaplama Tenis Alanını gençlerle buluşturdu.

Malatya’da havaların soğuduğu bugünlerde tenis oynamak isteyen gençlerin talebi üzerine harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi, Çilesiz Mahallesinde faaliyete sunulan spor sahaları içerisinde yer alan tenis alanının üzerini Malatya’da ilk kez uygulanan balon kort kaplama ile kapatarak kış ayında da tenis oynanmasına imkan sundu.

Yeşilyurt İlçesinde gençlere yönelik yatırımlar ve hayata geçen projelerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından ödüllendirilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da son yıllarda ilgi duyulan spor branşların başında gelen tenis alanında bir yeniliğin altına imza atarak, gençlere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Balon Kort Kaplama ile üzeri kapatılan Çilesiz Tenis Kortunda incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yeni, modern ve konforlu spor sahalarıyla birlikte gençlerin yılın her mevsiminde spor yapmasını sağladıklarını söyledi.

Gençlere yönelik yatırımlarını her geçen yıl artırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Gençliğin ve gençlerin belediyesi sloganıyla yürüttüğümüz gençlik yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik. İlçemizin dört bir tarafında hizmete sunduğumuz sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal yatırımlarımızla gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak hizmetlerde bulunuyoruz. ‘365 Gün Spor 365 Gün Dinamik Hayat’ anlayışı doğrultusunda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın, özelliklede çocuklarımız ve gençlerimizin yılın mevsiminde spor yapması içinde elimizden geleni yapıyoruz. Bizler spor yapmak isteyen, okumak isteyen ve kendisini geliştirmek isteyen tüm gençlerimizin taleplerini yerine getirmek için imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Kentimizde son dönemlere ilgi duyulan branşların başında gelen tenis sporunu yapan gençlerimiz kış ayında da tenis oynamak istediklerini ve mevcutta bulunan tenis kortumuzun üzerinin balon kort kaplama ile kapatılmasını istediler. Bizlerde ekibimizle yaptığımız değerlendirmeler ve incelemelerin ardından gençlerimizin bu isteğini geri çevirmedik. Bu kapsamda Çilesiz mahallemizde hizmete sunduğumuz spor sahalarımız içerisinde yer alan tenis kortumuzun üzerini Malatya’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan balon kort kaplama ile kapatarak kış ayında da tenis oynanmasına fırsat sunmuş olduk. Gençlerimiz başta olmak üzere tenis sporuna ilgi duyan değerli hemşehrilerimiz havaların soğuduğu bugünlerde üzeri kapatılan tenis kortumuzun sıcak, ferah ve modern ortamında sporunu yapabilecek olup, kış ayında da bu aktiviteden uzak kalmayacaktır. Tenis sporunu yapan gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımıza bu yeni tesisimiz hâyırlı uğurlu olsun. Gençlere, gençliğe ve Yeşilyurt’umuzun geleceğine yönelik yatırımlarımıza aralıksız devam edecektir.” diye konuştu.