“İlçemizde Asfaltsız Yol Kalmayacak”

“İlçemizde Asfaltsız Yol Kalmayacak”
Yayınlanma tarihi, 28 Mayıs 2018

 

BAŞKAN ÇINAR, KONAK MAHALLESİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Konak Mahallesinde devam eden sıcak asfalt ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“İlçe genelindeki tüm mahalle ve ara sokaklarda sıcak asfalt serimi, sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyoruz. Yapılan planlama doğrultusunda asfaltsız yol bırakmamakta kararlıyız” diye konuştu.

YEŞİLYURT’TA ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Konak Mahallesini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Naz ve mahalle sakinleriyle birlikte devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

 “KONAK, GÖZ DOLDURAN BİR MAHALLE STATÜSÜ KAZANACAK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Konak’ta bulunan Bahçebaşı, Su ve Yeni mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapısı MASKİ tarafından tamamen yenilenen sokak ve caddelerimizde sürdürülen asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları da kısa sürede tamamlanacaktır. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda oluşan hasarları giderip, zedelenen yerlere hızlıca sıcak asfalt sererek burada yaşayan hemşerilerimize konforlu bir ulaşım imkânı sunuyoruz. Konak mahallemiz çalışmalar tamamlandığı zaman göz dolduran bir mahalle statüsü kazanmış olacak. Saha çalışmalarını titizlikle takip eden Başkan Yardımcılarımız ve Fen İşleri Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyorum. Buradaki hizmetlerimizin hızlı ve akıcı olmasında büyük emekleri olan, çalışanlarımıza destek veren muhtarımız başta olmak üzere değerli mahalle sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 “KONAK MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ HİZMETLERLE DEĞİŞİYOR”

Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Naz, “Mahallelerimizde ki alt yapı çalışmaları neredeyse bitti. Sorunlarımıza ve mahallelerimize gösterilen ilgiden dolayı gerek Büyükşehir Belediye Başkanımıza gerekse Yeşilyurt Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konak Mahallemizin alt yapı çalışmaları tamamlandı, şimdi ise çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar tamamlandığında Konak mahallemizin çehresi tamamen değişecektir. Başkanımıza bizi ziyaret ettikleri için ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Yapılan incelemelerin ardından Konak mahalle esnafıyla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını ilk ağızdan duyup sorunlarını gidermek, yanlarında olduğumuzu göstermek için buradayız. En iyisini sunmak için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz” diye konuştu.