“Lisanslı Ürün Alalım, Takımımıza Sahip Çıkalım”

Yayınlanma tarihi, 29 Ağustos 2018

ÖZNUR ÇALIK VE MEHMET ÇINAR’DAN MALATYASPOR TARAFTARINA ÇAĞRI;

Yeni Malatyaspor Store Mağazasını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatyaspor taraftarlarına çağrıda bulunup, ‘Lisanslı ürün alalım ve şehrimizin göz bebeği Yeni Malatyaspor’a sahip çıkalım” diye konuştular.

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Park AVM’de hizmete giren Yeni Malatyaspor Store Mağazasını ziyaret ederek, lisanslı ürünler ve satışlar hakkında kulüp yetkililerinden bilgi aldılar.

“MALATYASPOR’A GÖNÜL VERMİŞ HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALIDIR”

Evkur Yeni Malatyaspor’a Süper Ligin yeni sezonunda başarılar dileyen AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “ Kulüp Başkanımız Adil Gevrek’in şahsında Yönetim Kurulu Üyelerimize, teknik ekibimize ve futbolcularımıza sonsuz başarılar diliyorum. Bizler her zaman Evkur Yeni Malatyaspor’un yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapan takımımızın daha iyi noktalara geleceğine inancımız tamdır. Yeni Malatyaspor Sote Mağazamızda gerçekten çok güzel olmuş, satışa çıkartılan tüm ürünlere taraftarlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. Malatyaspor’a gönlünü vermiş, takımını seven ve daha iyi yerlerde olmasını isteyen tüm taraftarlarımızdan bir ricam var; şehrini sev ve lisanslı ürün al sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verelim ve lisanslı ürün alıp takımımıza sahip çıkalım” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da tüm Malatyalıları ve Evkur Yeni Malatyaspor’a gönül veren taraftarları Yeni Malatyaspor Store Mağazasından lisanslı ürün almaya davet etti.

Yeşilyurt Belediyesi olarak Evkur Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında yer aldıklarını ve desteklediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çok nezih ve kaliteli bir ortamda hizmete giren Yeni Malatyaspor Store mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimiz buraya davet ediyoruz, herkesin buradan alış veriş yaparak takımının yanında olduğunu göstermesini bekliyoruz.Yeşilyurt Belediyesi olarak bu mağazamızın daha fazla ilgi görmesi ve ürün satışlarının artması noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Evkur Yeni Malatyaspor’a maddi anlamda destek için buradaki ürün satışlarının ayrı bir önemi vardır, kulübümüze hep birlikte sahip çıkmalıyız.Bu mağazamızı Malatyalıların ve Malatyaspor sevdalılarının yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Tüm taraftarlarımıza sesleniyoruz; ‘Şehrini ve takımını sev lisanslı ürün al’. Ayrıca yeni sezona çok güzel bir başlangıç yaparak camiada çok güzel bir hava oluşturan Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun daha iyi noktalara geleceğine inancımız tamdır. Yönetim Kurulumuza, teknik kadromuza, futbolcularımıza ve fedakâr taraftarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un lisanslı ürünlerinden satın alan AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mağazayı ziyaret edenlerle bol bol fotoğraf çektirdiler.