“Peygamber Efendimizin Hayatı Örnek Hayattır”

“Peygamber Efendimizin Hayatı Örnek Hayattır”
Yayınlanma tarihi, 07 Ekim 2022

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, gerek hayat tarzı gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve var oluşun sırrını anlamaya, bilgi, inanç ve selâmete çağıran Peygamberimiz, bütün ahlâki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir kişidir.” dedi.

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in(S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Sevgili peygamberimizi ve O'nun öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumundayız. O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Efendimiz(S.A.V) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Peygamber Efendimizin hayatı örnek hayattır. Her Müslüman için örnek alınması gereken derslerle doludur. Rabbim hiçbir Müslümanı Peygamber Efendimizin (sav) yolundan, izinden ayırmasın.

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle; tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni en kalbi dileklerimle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.