“Tecde’nin Değişimi Yeşilyurt’un Gelişimi İçin Önemli”

“Tecde’nin Değişimi Yeşilyurt’un Gelişimi İçin Önemli”
Yayınlanma tarihi, 02 Ekim 2019

BAŞKAN ÇINAR, TECDE MAHALLESİNDEKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

Tecde Mahallesi Mesnevi Sokak’ta devam eden yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin hızla gelişen bölgelerinden olan Tecde Mahallemiz gerek alt ve üst yapı gerekse de sosyal, kültürel, eğitim, temizlik ve çevre hizmetlerimizle her geçen gün daha modern hale geliyor. Tecde’nin değişimi Yeşilyurt’un gelişimi için önem arz ediyor.” diye konuştu.

TECDE MAHALLESİ, DEĞİŞİM HİZMETLERİYLE FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNÜYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer, Fen İşleri Müdürü Hasan Deviren ve Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ile birlikte Tecde mahallesindeki değişim ve dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN ÇINAR, YATIRIMLAR HAKKINDA ESNAF VE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet ederek Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları hakkında bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hızla gelişen Tecde mahallesinin eksikliklerini belirli bir plan ve program halinde gidermeye devam ettiklerini söyledi.

“YOL AÇMA, YENİLEME VE GENİŞLETME HİZMETLERİNDE ÖRNEK ALINAN YEREL BİR YÖNETİMİZ”

Tecde Mahallesinin değişimin Yeşilyurt’un gelişimi açısından önemli olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı sıcak asfalt ve sathi kaplama ekiplerimiz şu anda ilçemizin yedi farklı bölgesinde yol açma, yenileme, genişletme, tam kaplama sıcak asfalt serimi ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. İlçemizin her noktasında gerek alt ve üst yapı gerekse de temizlik ve çevre hizmetlerimizi layıkıyla yerine getirirken, vatandaşlarımızdan gördüğümüz memnuniyet ve güleryüz hizmet aşkımızı artırmaktadır. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimize her gün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yol açma, yenileme ve genişletme hizmetlerinde bölgemizde örnek alınan bir yerel yönetim olma hüviyetine ulaştık, bu bizim için gurur verici bir olaydır. Yollarımızın kalitesini ve nitelik seviyesini her geçen gün daha güzel bir konuma ulaştırmaktayız. Topsöğüt, Gözene, Oluklu mahallelerindeki çalışmaları inceledik, Kırlangıç mahallemizde ekiplerimiz çalışıyor. Üç ayrı noktada fınısher makinesiyle asfalt serim çalışmalarımız sürmektedir.Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yol yenileme hizmetlerimize daha fazla ağırlık vermekteyiz.Kış ayında da ilçemizin her noktasına rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımı sağlamak adına ekiplerimiz 7/24 çalışıyorlar, gerekli tedbirlerimizi şimdiden alıyoruz. Gece gündüz demeden dur durak bilmeden ilçemizin gelişimi, değişimi için çalışıyoruz. Tecde Mahallemizde son yıllarda çok hızla gelişmektedir, bu gelişimi doğru ve planlı sürdürmek adına bizlerde çok titiz ve özenli çalışıyoruz. Bu bölgemizin her alanda gelişimi ilçemizin değişimi ve büyümesi adına önemlidir. Mahalle Muhtarımız ve bu bölgede inşaat yapan firmaların yetkilileriyle yol açma çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar tamamlandığı zaman buradaki yolumuz gerek yüksek kalite standardı gerekse de görüntüsü ile bölgemizin gelişen kimliğine yakışan bir seviyede olacaktır. Çevre düzenleme, peyzaj yenileme, aydınlatma ve kaldırım hizmetlerimizle bu bölgemizin yaşam standartını daha iyi noktaya taşımaktayız. Emeği geçen herkesi kutlarım.” diye konuştu.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit’te, mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu. Esnaflar ve vatandaşlarda Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını söylediler.