“Yeşilyurt’ta ki Başarı İvmesi, Yükselerek Devam Edecektir”

“Yeşilyurt’ta ki Başarı İvmesi, Yükselerek Devam Edecektir”
Yayınlanma tarihi, 26 Haziran 2018

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HACI UĞUR POLAT’TAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ZİYARET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Malatya ve Yeşilyurt’ta devam eden yatırımlar ve projeler ele alındı.

“HACI UĞUR POLAT BAŞKANIMIZ, YEŞİLYURT’A BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNDU”

Yeşilyurt İlçesinde dört yıl içerisinde hayata geçen yatırımlar ve hizmetlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın büyük emekleri bulunduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın tecrübelerinden ve deneyimlerden yararlandıklarını dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hacı Uğur Polat Başkanımızı Yeşilyurt Belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz.  Yeşilyurt’a kazandırılan yatırımlarda Başkanımızın çok büyük emekleri ve gayretleri oldu. Bizler birlikte çalıştığımız dönemde Başkanımızdan çok önemli şeyler öğrendik, kendisinin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı buruk bir sevinç yaşadık. Çok yoğun geçen seçim çalışmaları sırasında kendisiyle sürekli temas halindeydik, bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanmaya gayret ettik.  Malatya’ya çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inandığımız Başkanımızın Yeşilyurt’ta oluşturduğu sinerji ve tempoyu Büyükşehir Belediyesinde daha fazlasıyla ortaya koyup bölgemize ve kentimize önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

“YEŞİLYURT’TA Kİ BAŞARI İVMESİ YÜKSELEREK DEVAM EDECEKTİR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile dört yıl boyunca birlikte çalıştıklarını hatırlatan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediye Başkanlığımızın tamamlanmasından bugüne kadar Başkanımız Mehmet Çınar ile hem saha çalışmalarında hem de seçim sürecinde sürekli birlikte çalışmaya devam ettik. Bundan sonra ki süreci de beraber olarak devam ettireceğiz. Başkanımıza yeni görevinden üstün başarılar diliyorum. Rabbim iyi ve güzel çalışmalar yapmasını, doğru kararlar alıp uygulamasını kendisine nasip etsin inşallah. Dört yıl boyunca Yeşilyurt’a birlikte hizmet ettik. Doğru, düzenli, disiplinli ve çalışmalarını beğendiğimiz değerli bir kardeşimizdir. Yeşilyurt Belediyesinde çok güzel çalışmaların altına imza atacağına eminim. Geride kalan 50 günlük süredeki gayreti ve çabasıyla bunu ortaya koymuştur. Başkanımızın şahsında Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize, Meclis Üyelerimize ve personellerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“YEŞİLYURT’TA Kİ AİLE RUHU BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİYOR”

Yeşilyurt Belediyesinde aile ruhunun çok sağlam olduğunu sözlerine ekleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Aile ruhu korunup, muhafaza edildiği zaman çok güzel hizmetlerde kendiliğinden gelecektir. Yeşilyurt Belediyesi kamu ve kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızla çok güzel diyaloglara sahiptir. Başkanımızın da bu aile ruhunun korunması adına çok ciddi gayretler sarf ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK 7/24 ESASIYLA HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ”

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak kent sakinlerinin yaşamsal standartını daha iyi noktaya ulaştırmak adına 7/24 esasıyla çalışmalara devam ettiklerini hatırlatan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin fotoğrafına genel bakarken merkez ve ilçe belediyelerimizde bu fotoğrafı detaylandırıyorlar. Merkez ve ilçe belediyelerimizle uyumlu çalışma anlayışını sürdürüp kentimize ve bölgemize yeni hizmetler gelmesi noktasında birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Temmuz ayının başı itibariyle tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerimizi kapsayan acil eylem planımızı kıymetli hemşerilerimizle paylaşacağız.“ dedi.

Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü ile Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesini ziyareti sırasında personellerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.