“Milletimiz Tarihin Hiçbir Döneminde Zilleti ve Esareti Kabul Etmemiştir”

Yayınlanma tarihi, 29 Ağustos 2018

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ıncı yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz tarihin hiçbir döneminde zilleti ve esareti kabul etmemiştir.” dedi.

“MİLLETİMİZİN VATANSEVERLİĞİ VE KAHRAMANLIĞI İLE KAZANILMIŞ ONURLU BİR ZAFER”

30 Ağustos Zafer Bayramının 96.Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE KASTEDENLERE HİÇBİR ZAMAN MÜSAADE ETMEDİK”

Türk milleti bağımsızlığına, özgürlüğüne, milli birlik ve beraberliğine kastedecek iç ve dış mihrakların hiçbirine asla müsaade etmemiştir. Milletimiz hiçbir tehdide karşı boyun eğmeyerek milli mücadeleyi devam ettirmiştir. Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir.

“ECDADIMIZIN VE ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASINA SADIK KALACAĞIZ”

Bizde her karışı şehit kanlarıyla sulanmış memleketimize hizmet ederken, şehitlerimizin aziz hatırasına daima sadık kalacağız.

Milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Tarihimize altın harflerle yazılan, milletimizin hürriyetine, bağımsızlığına ve özgürlüğüne büyük önem verdiğini tüm dünyaya bir kez daha gösteren Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.